Ter Voert Media | Arthur ter Voert
 camerawerk | filmproductie | videomarketing | livestream | timelapse


LIVE STREAMING

Een livestream op locatie laten verzorgen? Gezamenlijk kunnen we jouw online event of presentatie naar een hoger niveau tillen door het professioneel te laten streamen en opnemen.


HET AANTAL KIJKERS IS ONBEPERKT
Geen limiet dus wat betreft het aantal kijkers! De l
ivestream is te volgen via een webpagina maar via je eigen website 'embedden' is natuurlijk ook een optie.

TOEVOEGEN VAN 'GRAPHICS'
We kunnen 'graphics' toevoegen aan de livestream zoals een powerpoint presentatie, afbeeldingen, video’s, naamtitels, teksten en logo’s. De presentator kan gelijktijdig met de presentatie in beeld worden gebracht. Hiervoor kunnen we een template of lay-out maken zodat het een uitstraling krijgt in je eigen professionele huisstijl.

INTERACTIE(F)
We kunnen een poll, chatfunctie of een Q&A toevoegen aan de livestream Dit maakt je presentatie volledig interactief. Daarnaast is het mogelijk om gasten uit te nodigen die vanaf een andere locatie via hun webcam een bijdrage kunnen leveren aan de presentatie.


PRIJSINDICATIE LIVESTREAM

TWEE-CAMERA LIVESTREAM: vanaf €1595,00 excl. btw en reiskosten kunnen we al een volledige livestream productie verzorgen. Dit is inclusief tonen van presentaties, chat, een allround technicus en twee onbemande camera's. Tijdsduur: 1 uur streamen.

DRIE-CAMERA LIVESTREAM: vanaf €2295,00 excl. btw en reiskosten heb je een extra camera die ook bemand wordt door een camera-operator. Vaak is dit de minimale basis voor een goede, en vooral, meer dynamische livestream waarin actief geschakeld kan worden in beeld. Inclusief tonen van graphics en presentaties, een chat, eventueel Q&A en Polls, licht en geluid (meerdere zendermicrofoons). Tijdsduur: 2-3 uur streamen.

PREMIUM LIVESTREAM: vanaf €3295,00 excl. btw en reiskosten is er, naast een camera-operator, ook een regisseur / schakeltechnicus en floormanager aanwezig. Meerdere zendermicrofoons (minimaal 3) en uitgebreide lichtset voor grotere locaties. Tijdsduur: 3-4 uur streamen.

Bovenstaand zijn voorbeelden en prijsindicaties. Om je exacte wensen kenbaar te maken is het natuurlijk verstandig om even contact met ons op te nemen. Dan kunnen we alles bespreken en een offerte op maat maken.

Contact


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info